ERASysAPP opens second call

Tweede call ERASysAPP open voor aanvragen

Het ERA-net ERASysAPP organiseert een gezamenlijke call for proposals op het gebied van systeembiologisch onderzoek aan microorganismen, planten en dieren binnen de levenswetenschappen en biotechnologie. De focus van de call ligt op “Further Transfer of Systems Biology Knowledge into Applications”. Namens Nederland wordt deze call mede-gefinancierd door NWO-ALW. Nederlandse onderzoekers kunnen aan de call meedoen als onderdeel van internationale consortia. De afhandeling van aanvragen verloopt via het gezamenlijke call secretariaat van ERASysAPP.
De aankondiging van deze call, inclusief verwijzingen naar aanvullende informatie, vind u in: ERASysAPP_SecondCall_Launch_20141110 (engelstalig).

Aanwijzingen voor Nederlandse aanvragers zijn te vinden in de National Annex, opgenomen in de call for proposals, en op de NWO website. Voor meer informatie en vragen over deze call kunt u contact opnemen met:

Drs. Martijn Los
NWO Aard- en Levenswetenschappen
e-mail: m.los@nwo.nl
Tel: +31-70-344 0508